#IKenmedia.net

IKenmedia.net: een digitale ontdekplek! 

Sinds een aantal jaren heeft IKenmedia.net de missie materialen aan te bieden die kinderen inspireren om met hun talenten aan te slag te gaan. Aan de hand van vier bouwstenen worden belangrijke thema’s als digitale geletterdheid, techniek en wetenschap concreet gemaakt voor op school, thuis of zelfs onderweg. Alle materialen kenmerken zich door een eenvoudige opbouw, laagdrempelige opdrachten en toegevoegde tips. De materialen van IKenmedia.net zijn bewust geen complete handleidingen of tutorials. Die zijn er namelijk al genoeg, maar inspiratie kun je nooit genoeg hebben! De materialen van IKenmedia.net geven je voldoende houvast en inspiratie voor een goede start. De meeste activiteiten van IKenmedia.net kunnen vanaf groep 5 uitgevoerd worden thuis, op school en soms zelfs onderweg!
Missie

Ikenmedia.net vindt dat iedereen apps, websites en offline én online tools  moeten kunnen inzetten om zijn of haar talenten te ontdekken. Met de 4 onderdelen draagt IKenmedia.net een steentje bij aan de inspiratie die voor onze kinderen zo enorm belangrijk is. Het is belangrijk dat ze leren dat ze offline én online talenten hebben, deze op de juiste manier kunnen inzetten en zo werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

IKenmedia.net op social media

IKenmedia.net heeft alle materialen gratis online staan, maar er is meer! Alle materialen worden ook gedeeld via het Facebook-  en Instagramaccount van IKenmedia.net, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ze te volgen. De social media accounts van IKenmedia.net bevatten echter meer! Hier worden ook nog andere tips, materialen, blogs, nieuwsberichten en video’s gedeeld die je helpen geïnspireerd te raken op het gebied van digitale geletterdheid, wetenschap en techniek.

Wil je de accounts volgen? Dat kan hier:

Knipselpnginstagram

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!